Farsdagspresent

Fars dag present

Alla fäder förtjänar att bli uppvaktade på fars dag 2020. Om ni vill ge honom med en fars dag present så presenteras en rad, närmare bestämt 80 stycken presenttips till fars dag här nedan. Ni kommer förhoppningsvis hitta något passande att ge till pappa. Vi har valt ut populära farsdagspresenter som ska passa majoriteten av fäderna, klassiska presenter som går hem och i prisklasser som de flesta plånböcker tål.

Scrolla igenom alla presenttips till fars dag för att få en bred överblick vad han kan tänkas vilja ha. Våga chansa och välj någon gåva som han verkligen inte kan förvänta sig att få på fars dag. Desto mer överraskande produkten eller upplevelsen är ju roligare blir det att se fars reaktion. Att ge en adventskalender är ett passande val då dagen inte infaller så långt från det att första luckan ska öppnas. Se längre ner på sidan för våra förslag på kalendrar till pappa.

Öppna för att läsa vad du ska tänka på innan du skaffar en fars dag present.

När bör jag beställa en fars dag present?

Du bör beställa presenten så snabbt som möjligt. Det blir så otroligt tråkigt om inte överraskning du valt till far skulle hinna fram i tid. En fars dag gåva gör sig som allra bästa just på dagen, alltså den 8/11 2020.

Hur mycket ska en gåva till far kosta?

Det är en högst personlig fråga såklart men ger du honom en present för runt 500 kronor (som snittet ungefär ligger på här på sidan) så har du en riktigt fint paket till farsan. En billig gåva är dock bättre än ingen gåva. Du får till exempel de populära muggarna med en “pappa text” för bara 69 kronor.

Kolla in muggarna här >>

fars dag presentÄr det verkligen nödvändigt med farsdagspresent?

Både ja och nej. Det är inte nödvändigt att ge honom något av alla de presenttipsen jag ger på den här sajten. Det är dock viktigt att överraska med någonting. Om du väljer att laga en fin middag eller köpa en present väljer du själv. Varför inte göra något så enkelt som att skaffa ett fin farsdagskort som du skriver något fint på. Glöm inte heller att om du ger en present utan rätta känslan så blir det inte så bra som det kommer bli om du ger något fint inslaget, i rätt ögonblick och så vidare.

Jag vill ge något personligt, vad ska jag tänka på?

Det är i princip bara en sak att tänka på då du ska ge far en personlig present. Det är leveranstiden! Alla presenter som ska fixas till med en personlig stil i form av till exempel gravyr kan det bli något längre leveranstid på. Gör din beställning direkt så slipper du förhoppningsvis oroa dig om att gåvan inte skulle hinna hem i tid.

Jag kan inte träffa pappa på hans dag, hur gör jag?

Det är enkelt, du skickar helt enkelt ett blomsterbud som får vara den absolut vanligaste och populäraste farsdagspresenten av de alla. Vill du göra ett större intryck på farsan kan du lägga till en chokladask. Interflora har det bästa utbudet så kolla in deras sajt. Samma sak här, lägg beställningen idag! Det är bara att välja att få blommorna levererade den 8-e eller 9-e november. Det beror på vilken ort han bor på om de erbjuder leveranser på söndagar eller inte.

Beställ blommor till far här >>

Jag har inte råd med något till pappa, har du några tips?

Ingen som helst fara du ska absolut inte känna det som ett misslyckande. Om du har ont om pengar så vet förmodligen pappa om det och förstår det.

Du får dock inte glömma att ringa honom på fars dag 2018 för att säga gratis och vad du tycker om honom. Att få höra några väl valda ord från sitt barn kan vara värt så mycket mer än alla världens fars dag presenter.

Hoppas tipsen hjälpte dig! Om du gillar den här sidan får du gärna dela den på facebook, tack så mycket!

Bästa farsdagspresenterna till pappa 2020

ÖRNGOTT.

Fars dag present örngott

Bädda ner ett örngott och låt far somna med ett leende på läpparna. Utmärka julklappar dessutom så kolla runt hos butiken som säljer dessa.

Gå till butik >

GRILLSET

Fars dag present grillset

Är det han som är grillkungen så ge bort ett grillset med gravyr. Snälla kan det bli grillsäsong snart igen!?

Gå till butik >

VÄRMETRÖJA.

Fars dag present värmetröja

En sådan här tröja skulle vi alla behöva till kalla hösten/vintern. Så mysig och helt okej pris. Bra tips på fars dag present 2020 va?

Gå till butik >

ÖLPROVNING.

fars dag pesent ölprovning

Om din far gillar drycken öl så ge han en ölprovning i present. Bra pris på 349 kronor, datum väljer han själv. Tips: Skriv koden på ett fint kort.

Gå till butik >

ADVENTSKALENDER

fars dag present 2019 adventskalender

Adventskalendrar är oerhört populärt just nu och har du inte redan skaffat en till pappa så ge bort till som present till fars dag.

Gå till butik >

KOCKKNIV.

fars dag kockkniv i present

Är han en mästerkock och brukar bjuda på utsökta middagar? Men vad säger du, har han ingen egen kockkniv med gravyr? Ge honom en i farsdagspresent!

Gå till butik >

CHILIKALENDER.

fars dag present 2019 chilikalender

Ännu ett tips på kalender som alla fäder som älskar chili kommer gilla väldigt mycket. Oerhört populär!

Gå till butik >

MINI-KONSOL

Är far mellan 30-40 år så är det stor chans att den här spelkonsolen kommer väcka många roliga minnen till liv. 40 förinstallerade retro-spel!

Gå till butik >

BUBBELVÅFFELJÄRN.

Fars dag present till pappa 2019

Erkänn du blir sugen på att själv äga ett sådant här våffeljärn? Ge pappa ett så kan du säkert på låna det ibland.

Gå till butik >

VIKBAR BADBALJA.

farsdagspresent badbalja

Den vikbara badbaljan gör det möjligt att ta ett bad även om utrymmet i badrummet är litet. En skön present som kommer uppskattas!

Gå till butik >

LUFTBALLONG

farsdagspresent luftballong

Att låta pappa få flyga i en luftballong kostar en slant men vilken farsdagspresent det är! Något att se fram emot till våren.

Gå till butik >

RESTAURANG.

restaurang fars dag

Om ni ska gå ut och äta så ge honom ett värdebevis som gör att måltiden är betald och klar. För honom och en till, blir det du?

Gå till butik >

WHISKYPROVNING.

fars dag present 2020

Bor han i en storstad och gillar han whisky? Då är den här presenten given! Priset är bra också, 395 kronor.

Gå till butik >

HÖSTMYS

filt fars dag

En filt som gör att mysfaktorn kommer tas till nästa nivå. Läs några av de 265 recensionerna om den här filten om du inte tror mig.

Gå till butik >

SKÄRBRÄDAN CREST

Oerhört snygg skärbräda där det finns gott om plats att välja gravyr på. 499 kronor är ett helt okej pris tycker vi.

Gå till butik >

Presentkort till fars dag 2020

Ännu en smidig present som går utmärkt att skaffa enda fram till självaste fars dag. Här är tre presenttips som vi tror han kommer bli glad åt.

Prylar

Fars dag present presentkort prylar

De mesta och de bästa prylarna finns hos vår favoritbutik. Så mycket roligt för far att välja på.

Gå till butik >

Gents

Presentkort honom

En ny parfym, lyxig tandkräm eller en exklusiv rakhyvel. En butik full av produkter till den stilmedvetna mannen.

Gå till butik >

Tidningar

Fars dag present tidningar

Ni är på jakt efter en fars dag present i sista sekunden varför inte låta honom välja fritt frän hundratals prenumerationer?

Gå till butik >

BLOMSTERBUD.

farsdagsblommor present 2014

En present alla fäder bör få på fars dag. Glöm inte bort att lägga en beställning på blommor som levereras till helgen. Blommor ger energi!

Gå till butik >

MASSAGE.

fars dags presenter

Ge pappa en skön stund genom att ge bort ett presentkort på en helkroppsmassage. Går att nyttja i många städer.

Gå till butik >

WHISKYKARAFF.

Fars dag present whiskykaraff

Många presenttips inom whisky blir det. En snygg karaff med gravyr kommer säkert uppskattas som fars dag present.

Gå till butik >

CANVASTAVLA.

Att få sin egen canvastavla är säkert något aldrig han fått tidigare i fars dag present. Prisfull produkt som kostar 195 kronor. Personlig text dessutom! 

Gå till butik >

FICKPLUNTA.

November är en kall månad och när bandy, skidor och övriga vintersport sakta med säkert drar igång kan en plunta komma väl tillhands.

Gå till butik >

ROS I GULD

Vad tror du om att ge far den här rosen tillsammans med ett kort där det står att han är guld värd för dig. Kommer i en vacker låda med satintyg.

Gå till butik >

Världens bästa pappa produkter

Det är väl inget snack om saken, han är världens bästa pappa du kan tänka dig! Bädda ner ett örngott i smyg eller låt honom gå och handla med en ny påse som förtydligar detta. Fars dag present med känsla, till ett lågt pris.

Gå till butik >

EGEN JULÖL.

Snart är det jul igen och tanken på julöl börjar infinna sig hos många pappor. Låt han göra sin egna tunna med julöl i år!

Gå till butik >

BLOMVAS.

Hade du tänkt överraska med en bukett blommor? Vill du ha mer “tyngd” i gåvan så ge honom även den här vasen, som visar känslor! 

Gå till butik >

TIDNING.

farsdagspresent tidningar

Att ge pappa en tidningsprenumeration som fars dag present är en höjdare. Billigt, enkelt och uppskattat! Vanligaste presenten till far skulle jag tro.

Gå till butik >

Nallebud

Bor ni långt ifrån varandra och du vill skicka en mysig hälsning till fars dag? Lägg beställning på ett Nallebud! Välj ett meddelande på paket som “öppnas på fars dag” eller liknande. Kommer garanteras uppskattas väldigt mycket.

Gå till butik >

SPORTBIL.

Farsdagspresent sportbil

Klart att far ska få en dröm besannad, att köra exklusiv sportbil! Riktigt fin present som är 2020 års snabbaste present, både att köpa och köra!

Gå till butik >

KROPPSKUDDE.

En kudde som inte är som andra. Fars dag ska vara en skön dag och väljer du kudden som present så kommer många dagar framöver blir just sköna. 

Gå till butik >

PRESENTKORT.

presentkort upplevelse farsdagspresent

Ge pappa något att se fram emot genom att ge honom ett presentkort där han kan välja mellan 500 upplevelser! Enkelt och uppskattat.

Gå till butik >

Tidningar är en perfekt sista minuten present

ALLT OM WHISKEY

whiskytidning-farsdag

Ännu mer whisky tips kommer här. Denna gången är det tidningen som lär ut det mesta om drycken.

Gå till butik >

VETENSKAP

illustrerad-vetenskap-present

Vetenskapen kan vara förbluffande och den här tidning lyfter fram det allra senaste. Passar de flesta fäder.

Gå till butik >

TRAVRONDEN

travronden-farsdagspresent-2016

Gillar farsan trav och är en trogen spelare så fort V75 går av stapeln? Ge honom en prenumeration på denna tidning.

Gå till butik >

ÅKA SKIDOR

aka-skidor-fars-dag-present

Åker han sidor så är det här ett givet magasin där 4 nummer täcker hela säsongen. Ledande inom skidor sedan 1975.

Gå till butik >

BODY

body-far

Att gå på gym och träna i allmänhet är nyttigt oavsett ålder. Kolla in erbjudanden på 3 nummer, 99 kronor.

Gå till butik >

VI BILÄGARE

bilagare

Motorer och bilar är ett stort intresse hos många män. 3 alternativ att välja på: 5, 9 eller 18 nummer. 

Gå till butik >

ADVENTSKALENDER.

adventskalender fars dag present

Det drar ihop sig till advent så varför inte ge pappa en adventskalender? Den från Yankee Candle med 24 doftljus är vårt förstaval!

Gå till butik >

BIO.
bio-fars-dag-2016

Ett par biobiljetter med tillbehör kan väl aldrig vara fel att ge bort i farsdagspresent va?

Gå till butik >

FOTMASSAGE.

massage-till-fotterna

Visst ser den här presenten intressant ut? Låt far kunna ta sig en härlig fotmassage när han än önskar. Mysigaste farsdagspresent 2020 tro?

Gå till butik >

BÅGSKYTTE.

bagskytte-1

Att skjuta pilbåge är bara så kul inte sant? Låt farsan få riktigt roligt i sisådär 1,5 timmar.

Gå till butik >

MAGNOGRIP.

magno grip far

Om han brukar skruva och arbeta med verktyg så är ett så kallat “Magnogrip” armband något som kommer bli användbart.

Gå till butik >

TAKVANDRING.

takvandring-1

En ny trend som uppkommit senaste året är takvandring. Kolla in Stockholm från taken och ta del av spännande historia.

Gå till butik >

Stelton To Go Click

Omtyckta muggarna Stelton To Go till pappan på språng. Välj mellan tre olika där kanske “världens bästa pappa” passar bäst in?

Gå till butik >

HELIKOPTER.


helikopter present till fars dag 2014

Låt farsan få spaka en helikopter. Dyrt men denna present kommer han aldrig glömma! Finns även privat tur där han bara åker med.

Gå till butik >

VINPROVNING.

vinprovning

Vin är en underbar dryck som det går att lära sig hur mycket som helst om. Skicka farsan på en sådan för 395 kronor. Många orter.

Gå till butik >

 

RAKSET TILL FAR.

rakset som farsdagspresent 2016

Visst kanske han har en hyvel men förmodligen ingen som liknar dessa exklusiva set. Bästa farsdagspresenten 2020 tro?

Gå till butik >

 

NECESSÄR.

necessar-till-pappa-i-fars-dag

En klassisk necessär med en text du valt är en personlig present till pappa. Just nu finns 4 färger att välja bland, kolla in dem!

Gå till butik >

 

BEARD MASTER.

Slut på småhår i handfatet med den här innovativa “halsduken”. En rolig present som även kan vara en liten markering att från och med nu ska det vara fint i handfatet.

Gå till butik >

CHOKLADASK.

fars dag pesent chokladask

En chokladask kan nog vara en av de absolut populäraste presenterna, inte minst till fars-dag! Välj bland 12 askar, från 145 kronor och uppåt.

Gå till butik >

Graverat ölsejdel

Öl, öl och mer öl. Ja det blir många presenttips till just drycken i fråga, men det beror på att många pappor älskar att ta sig en kall öl ibland. För att den ska smaka så bra den bara kan så är glaset av högsta vikt. Den här personligt graverade sejdeln kommer bli hans ny favoritglas för många år framöver! 

Gå till butik >

FLASKHÅLLARE.

Butiken D7 har en massa små passande presenter på deras fars dag sida. Den här flaskhållen som liknar en biker är optimal att ge till han som åker MC. 

Gå till butik >

LYCKOMYNT.

lyckomynt-farsdagspresent-2016

Ett mynt du ger pappa när du vill önska han alla lycka och bestyrka din känsla av att han är bäst i världen. Fint tillbehör till presenten om inte annat!

Gå till butik >

KERAMIKHJÄRTA.

hjärta till pappa

Ett tillbehör att hänga i presentsnöret kanske? Lägg ner tid på att få till en bra känsla på ditt val av present till pappa.

Gå till butik >

 

RAKKNIV.

rakkniv-farsdagspresent

Dessa rakknivar håller högsta kvalité och är från ett väl beryktat företag. Många olika prisklasser och varianter att välja bland.

Gå till butik >

MÄSTARBÄLTE.

Texten som lyder: För världen är du bara en pappa. Men för din familj är du hela världen. Bättre går det inte få det va? Ja ni får bestämma gravyren själva.

Gå till butik >

GULDROS MINI.

Rosen i guld är den som beskriver för pappa att han är guld värt för er. Den här är i miniformat och kostar endast 349 kronor.

Gå till butik >

 

Fixa din egen ölprovning till pappa.

egen-olprovning-fars-dag-presenttips

Hade du tänkt ge far 4 olika öl så varför inte fixa en liten ölprovning för honom? Den här brickan är presenten som du kan göra om till en upplevelse han sent kommer glömma.

Gå till butik >

 

POPCORNSKÅL.

popcornskål gåva

En bästsäljare till fars dag och inget konstigt med det, vem gillar inte popcorn? Toppbetyg på den här skålen!

Gå till butik >

SLIPSNÅL.

slipsnål far

Många skjortor, knappar, fodral och nålar blir det. Med det är också sådant som de flesta väljer att ge pappa på fars dag.

Gå till butik >

SKJORTA.

skjorta farsdagspresent 2015

Ge pappa en fin skjorta som present på fars dag 2018. Kolla in stora utbudet på skjortor här, finns från 249 kronor.

Gå till butik >

KALSONGER.

kalsonger

Ett par nya kallingar är kanske den mest köpte presenten till far om du är hans hustru. Satsa på högsta kvalité så han får nya favoriter.

Gå till butik >

LJUSLYKTA.

ljuslykta-fars-dag-present-till-2016

Fin ljuslykta som har en fin text om just far. Perfekt gåva som lyser upp hösten och ger värme och energi.

Gå till butik >

PAPPATAVLA.

Ännu en tavla som är som klippt och skuren som fars dag present 2020. All text väljer ni själva. Kommer stolt hängas på väggen.

Gå till butik >

TILL MIN PAPPA.

pappa bok farsdagspresent

Den här boken fyller du i själv och den kommer garanterat göra hans hjärta ännu varmare. Just nu till fars dag pris, 75 kronor!

Gå till butik >

GIFTSET.

farfympaket farsdagspresent

Ett giftset som innehåller bland annat aromer från mandarin, trä, ceder och mysk. Tror du pappa gillar det? Då är det bara att klippa till.

Gå till butik >

VETEKUDDEN.

vetekudde farsdagspresent

Den här kudden är gammal svensk folkmedicin. Går både att värma och att kyla. En perfekt present till alla, inte minst till far.

Gå till butik >

MANSCHETTKNAPPAR.

knappar fars dag present

Om han brukar använda skjorta så är ett par manschettknappar det som kommer höja hela outfiten till nya höjer. Välj gravyr själv.

Gå till butik >

NALLEBUD.

nalle till fars dag 2014

Att skicka en liten gullig nalle till pappa är fint och kommer säkerligen värma honom. Från 169 kronor kostar dessa nallar.

Gå till butik >

 

WHISKYKARAFF.

whiskykaraff farsdagspresent

Har du en far som älskar whisky men inte har någon karaff att hälla upp den i? Då så är väl presenten 2020 fixad och klar.

Gå till butik >

 

LÄDERHANDSKAR.

handskar present fars dag 2016

Okej detta paket med ett par ursnygga läderhandskar som dessutom är parfymerade måste va ett grymt val av present!?

Gå till butik >

 

MUGG.

bästa pappa mugg present

Best dad! För det är väl precis det han är va? Rolig mugg till far på hans dag! Kostar endast 69 kr. Kolla även in övriga presenttips på samma sida!

Gå till butik >

DOFTBLOCK.

doftblock till pappa tips på present fars dag

Letar du en billig present till honom? Då är dessa doftblock i cederträ ett val att kolla in. Ett 4-pack för 89 kronor.

Gå till butik >

 

AFTER SHAVE.

Efter rakning farsdasgpresent 2014

Väldigt många män använder After Shave så det är ett säkert presenttips att ge han en exklusiva sådan. Den här från Prada är populär!

Gå till butik >

DOFTLJUS.

doftljus far

Ett så litet ljus kan sprida en så stor och god doft över hela hemmet. Satsa på ett ljus med lång brinntid som detta.

Gå till butik >

MEDALJ.

För 39 kronor är den här personliga medaljen förmodligen den present som kommer värma mest för den billiga slanten. Passa på att köpa fler presenter så det blir fraktfritt.

Gå till butik >

BODYLOTION.

hudkräm fars dag present

Vill du ge en farsdagspresent i form av en aningen dyrare bodylotion så kolla in detta presenttips. Se även alla andra alternativ.

Gå till butik >

 

SLIPS.

slips som present till farsdag

En far har alltid användning för en slips. Högsta kvalitet med 100% siden. Passar perfekt till julen bland annat. Den populäraste farsdagspresenten tro?!

Gå till butik >

KORTPLÅNBOK.

kortplånbok till pappa

Otrolig snygg och otrolig manlig plånbok. Brodera in hans namn eller andra fina ord för en personlig farsdagspresent. Finaste gåvan!?

Gå till butik >

RAKAPPARAT.

rakapparat pappa 2015

Kombinerar avancerad teknik med en ergonomisk design och inte allra minst ett grymt bra prestanda. “Comfort Series Pro” kommer göra din far nöjd!

Gå till butik >

DISPENSER.

Hade ni tänkt att uppvakta far med frukost? Häll i flingorna i den här och låt han själv välja hur mycket han vill ha. Två flugor i en smäll så att säga.

Gå till butik >

HAMBURGARPRESS.

hamburgare press

Med den här pressen gör han enkelt hamburgare i 3 steg. Eller är det kanske du som gör burgarna och bjuder honom på?

Gå till butik >

 

GYMHANDSKAR.

farsdagspresent gymhandskar

Tränar farsan på gymmet så går garanterat de här åt. Satsa på kvalité så köp inte de billigaste.

Gå till butik >

ARMBAND.

smycke

Ett snyggt armband som passar perfekt till en far. Du behöver inte oroa dig för storleken då det är ett smart justerbart lås.

Gå till butik >

NYCKELRING.

nyckelring-farsdagspresent

En fin nyckelring som han kan bära med sig varje dag och tänka på dig. Graverad får du den så tänk ut några fina ord till din far.

Gå till butik >

VIKAREN.

vikare skjorta present

Med det här enkla hjälpmedlet som kostar 99 kronor kan han vika sina kläder med perfekt resultat varje gång.

Gå till butik >

TRÄNINGS T-SHIRT.

t-shirt träning present

Om pappa lever ett aktivt liv med träning så är en ny T-shirt något som alltid går åt. Den här är en av mina favoriter.

Gå till butik >

LINCOLN GLAS.

Ännu ett par glas som vi tycker sticker ut från mängden. Pappas namn tillsammans med födelsedatum och presenten är fixat för i år. 

Gå till butik >

KLOCKA.

klocka present pappa

En present som är av lite exklusivare sort är en stilig klocka. En accessoar som gör var man lite prydligare eller vad säger du? Många prisklasser.

Gå till butik >

 

SÄLLSKAPSSPEL.

sällskapsspel farsdagspresent

Sällskapsspel är till för alla och bör ses en riktigt bra present till far 2020. Vem av er vinner på det nya spelet tro? Passa på att köpa julklappar samtidigt.

Gå till butik >

 

STEKTERMOMETER.

termometer present far

Det här är gåvan till pappan som gillar att laga mat. Nu får han full koll på temperaturen för ett bra resultat.

Gå till butik >

 

SNUSDOSA.

snusdosa gravyr farsdagspresent

Vill du ha tips på en farsdagspresent till pappa som snusar? En snusdosa med valfri gravyr såklart! Från 295 kronor till hela 3900 kronor.

Gå till butik >

BEDLIGHT.

Ja inte bara till sängen utan den här smarta ljusslingan passar lika bra inne på toaletten eller i något annat rum. Lyser upp fars dag.

Gå till butik >

TILE.

Vad tusan är en Tile för något? Ja den har koll på vad än den sitter på! Oerhört smart pryl som alla kommer känna kommer till användning ibland.

Gå till butik >

Planera framtiden med pappa

En farsdagspresent behöver inte vara en gåva som pappa får direkt. Det kan också vara något att se fram emot senare under året eller en bit in på 2020. Tänk ut något ni kan göra tillsammans och köp biljetter till det, eller det räcker med att du skriver ett kort där det står vad du har tänkt ni ska hitta på tillsammans. Vintern börjar komma så varför inte ge honom en heldag i skidbacken senare i vinter? Det finns hur många grejer som du och din far kan hitta på tillsammans. Se bara till att det blir av att ni gör det du gett honom. Presenten från 2020 ska in utnyttjas om 3 år eller något sånt. Då sjunger värdet på gåvan och du har bränt att ge något liknande igen. Det blir bara tomma ord så att säga eller hur?

Lägg ner tid på att skaffa ett fint kort till fars dag, det hittar du i de flesta matbutiker och liknade. Varför inte ge honom en chokladask med det handskriva kortet där det står vad du ska bjuda hon på senare i år. Ett hur bra gåva till fars dag som helst tycker jag. Fann du ingen passande presenttips på denna sajt? Presenttipsen.nu har en stor sida med presenttips till pappor. Kolla in den så kommer du säkert på vad du vill ge pappa för present.

Minns tillbaks

Fars dag är även en dag att minnas tillbaks på tiden som gått och alla härliga minnen ni har tillsammans. Vill du ge honom en present som påminner han om roliga stunder (och mindre bra?) som varit i det förgångna så ska du satsa på att framkalla kort eller varför inte ge honom en canvastavla eller en fotobok som present 2020? Jag skulle sätta mina slantar på att han kommer bli hur glad som helst eller vad tror du? Alla fäder värderar olika grejer olika och bara du kan säga vad din pappa uppskattar och blir gladast av.

FOTOBOK.

fotobok farsdagspresent 2014

Ta och reta på ett gäng bra kort på upplevelser du och din far har haft tillsammans och sätt ihop en hel fotobok till honom. Hur fint som helst!

FOTOKALENDER.

fotokalender present pappa

2020 lider mot sitt slut och snart är det nytt år. Med nytt år behövs nya kalendrar. Att ge en fotokalender till pappa på hans dag är en toppenpresent!

Berätta för pappa

En av de bästa presenterna du kan ge din far är att säga till honom att han betyder mycket för dig. Känslor och uppskattning slår väldigt många fars dags presenter. Alla gåvor blir så mycket bättre om du ger dom med rätt känsla, tänk på det.

Det är väldigt individuellt att köpa en fars dags present. Med det menar jag att till exempel på julafton är det tradition att ge varandra en present eller två. Det ses näst intill som en självklarhet att köpa julklappar till varandra. På fars dag handlar det mera om att visa uppskattning och kärlek till sin far.

Det kan såklart vara väldigt fint att ge honom en farsdagspresent. Vill du ge en farsdagspresent tycker jag du först och främst ska satsa på en present som visar föräldrakärlek. Exempel på det kan vara blommor, choklad eller ett kort i en fin ram. Presenter som är bra för kropp och själ är också uppskattade, det visar att du tänker på din fars hälsa och att du vill att han ska vara så hälsosam som möjligt för att leva ett långt och lyckligt liv.

Tips på bra farsdagspresenter är;

  • Att köpa blommor är en klassisk fars dags present.
  • Framkalla bilder på er. Köp en fin ram eller gör en fotobok.
  • En tidningsprenumeration med din fars favorittidning.
  • Ett gåvobrev till en hjälporganisation som unicef är fin farsdagspresent.
  • Om du inte träffar honom på fars dag glöm inte att skicka blomsterbud.

Service som fars dag present

Låt far få en dag där han slipper göra de vanliga sysslorna Att skämma bort sin pappa kan vara bättre än alla världens fars dag presenter. Det kan innebära allt från att städa huset eller lägenheten till att servera en riktigt fin frukost med mängder av pålägg tillsammans med ett gott bröd, exotiska frukter och en y spännande tesort. Om du vill ha förslag så kan du kolla in sajten hitta recept som jag brukar använda då jag vill göra något gott.

Vill du ta det steget längre kan du laga en festmåltid med förrätt, huvudrätt och efterrätt. En fin köttbit är det inte många pappor som säger nej till. Glöm inte att köpa ett gott vin som passar till köttet du väljer. Har din pappa fullt upp hela dagen kan du satsa på att förbereda en mysig hemmakväll för hela familjen, självklart med far i fokus. Köp hem massa godis och annat gott som ni kan äta till en film i hans favoritkategori. Eller varför inte spela något roligt sällskapsspel som ni inte spelat på länge.

Ett annat tips är att planera in något ni ska göra tillsammans längre fram i tiden. Exempel på det kan vara:

  • Se ett idrottsevenemang tillsammans
  • Spela golf eller annan idrott tillsammans
  • Planera in en resa tillsammans

Du är största gåvan

Oavsett om du beslutar dig för att köpa en fars dags present eller inte så får du aldrig glömma att det är du som är den största presenten. Ger du en present utan känsla eller inlevelse är jag övertygad att de flera pappor skulle byta den emot en kram och ett par fina ord som kommer från ditt hjärta.

Det kan vara svårt att visa känslor för sina föräldrar. Fars dag är en utmärkt dag att säga hur mycket din far betyder för dig utan att det ska kännas konstigt för att du inte brukar göra det annars. Vi människor brukar ta mycket för givet men det är alltid skönt att sätta ord på det ibland.

En dag att försonas

Som jag skrev på förstasidan är även fars dag en perfekt dag att återförenas med sin far om ni blivit ovänner av någon anledning som går att reparera. Tänk efter vad som är viktigt i livet och framförallt, vi har bara ett liv. Tänk vilken bra fars dag present det skulle vara, till er båda två dessutom. En bra dag att ringa till far om ni inte pratar så ofta eller rent av nästan aldrig. Bara genom att slå en signal visar det att du tänker på honom, något som säkerligen kommer att värma honom.

Comments are closed.