Sista minuten tips

Sista minuten

sista minuten farsdagspresentIbland är det lätt att glömma att fixa saker som en överraskande present till far i god tid. Jag tror många skjuter upp att införskaffning av gåvan och då blir det lätt tidsnöd i slutet.

För att vara på den säkra sidan bör du ha beställt en farsdagspresent senaste tisdagen den 3 november men väldigt många butiker som säljer de presenterna brukar vara tydliga med att informera vilken den sista tiden att beställa är för att bli garanterad leverans innan söndagen den 11 november 2018.

Är du ute i sista minuten? Inge problem alls det är därför jag har gjort den här sidan, för att tipsa om vad du kan göra eller beställa till far i sista stund.

Upplevelse
1 Ge honom en av de populäraste presenterna de senaste åren, nämligen en upplevelse. Dessa sorts presenter kräver ingen som helst leveranstid. Det är dock bra om du har en skrivare nära till hands så du kan skriva ut värdebeviset och ge honom. Du kan välja mellan en mängd upplevelser men bor du inte i någon storstad skulle jag rekommendera att du ger han ett besök på biografen eller ett besök på bowlingbanan. De aktiviteterna finns på ett väldigt stort antal ställen runt om i Sverige.

Blomsterbud
2 Jag undrar hur många fäder som får ett blomsterbud som snackar på dörren med en vacker bukett med blommor. Väldigt många skulle jag gissa på! Här kan du vara sent ute men inte jätte sent. Kommer du på att du ska skicka blommor innan lördag den 7 november klockan 11.00 så bör du kunna få blommorna levererade till far, antingen på lördagen eller i vissa fall på söndagen.

Laga mat
3 Är du en fena på att laga mat? Då ska du satsa på att visa upp hela ditt register för din pappa. Ta en tur till mataffären och släng ihop något riktigt gott som du bjuder honom på. Var inte rädd för att testa något nytt. Blir det bra så blir det annars har du gjort ett bra försök som han kommer vara tacksam för i vilket fall.

Om du inte känner att du har tid att ställa dig och fixa en hel måltid är ett alternativ att boka bord på en restaurang.

Lotter
4 En hur vanlig farsdagspresnet som helst är att åka och köpa ett gäng trisslotter eller andra roliga skraplotter eller lottonummer. En ganska tråkig gåva till pappa tycker jag personligen, men visst är du ute i sista sekunden så är ett par lotter bättre än inget alls. Dom ger ju trots att spänning för en stund och chansen finns att de stora pengarna vinns.

Ring honom
5Okej det kanske börjar bli tjatigt eller vad tycker du? Men det är värt att upprepa, glöm inte att ringa farsan! Väldigt många fäder får inte någon speciell fars dag present, det är ju trots allt jul snart och då brukar gåvorna stå som spön i backen. Jag är övertygad att i princip alla pappor skulle bli väldigt glada av att deras barn ringer och grattar på fars dag.

Kolla presenttipsen

Ta och klicka in på sidan med fars dag gåvor även fast du är ute i sista minuten. En sen present är ju aldrig bra men det är såklart bättre än ingen present alls. Fira honom en dag nästa vecka bara, inte optimalt men inte alls fel heller.

Hoppas att de här sista minuten tipsen har hjälpt dig så att fars dag blir en lyckad dag.

Comments are closed.