2014 års fars dag närmar sig

Idag är det den 15 september och sommaren börjar lida emot sitt slut. Mörkret faller på och fars dag 2014 närmar sig med storsteg, det är mindre än 2 månader kvar nu.

Jag har uppdaterat sidan rätt frekvent i några dagars tid nu och har lagt tid på att försöka hitta de bästa farsdagspresenterna som jag tycker går att finna runt om på onlinebutiker. Hoppas du tycker att tipsen kommer att hjälpa dig att fina en bra present. Om inte just de presenterna jag rekommenderar så kanske produkterna har gett dig en idé på vad du skulle vilja köpa till din pappa.

Om det är något du tycker saknas på sidan så får du mer än gärna skicka mig ett mejl och berätta vad du tycker jag ska ha med. Jag uppskattar både bra och dålig kritik då både hjälper mig att göra den här sidan bättre och bättre.

2014

No comments yet.

Lämna ett svar